Hírlevélszoftverhez

Ha már használja meglévő hírlevélszoftverét, akkor bizonyára szüksége van egy nagyteljesítményű SMTP szerverre. Az általunk biztosított SMTP szerverek közel 100%-os rendelkezésre állásával és megbízható infrastruktúrája segítségével biztosan célba érnek levelei, legyen szó száz vagy százmillió emailről. Küldő domainjain DKIM és SPF rekordokat állítunk be, hogy minél nagyobb kézbesítési arányt érjünk el. Kedvező áron akár egy vagy több dedikált IP is igénybe vehető. Ha hírlevélszoftvere nem is biztosítana statisztikát, mi akkor is rendelkezésére tudunk bocsájtani alapvető kimutatásokat a küldött e-mailekről.

Webalkalmazáshoz

Webáruházat vagy olyan webalkalmazást üzemeltet, ahol kritikus fontosságú, hogy ügyfelei megkapják minden, a szoftver által kiküldött emailt? Amennyiben igen, úgy érdemes szolgáltatásunkat igénybevenni, hogy ne a tárhelyszolgáltatójától függjön, hogy emailjei célba érnek-e. Legyen szó bármilyen programozási nyelvről (php, ruby, python), mi könnyen használható API-t biztosítunk SMTP szervereinkhez. Válassza tranzakciós email szolgáltatásunkat.


Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, úgy kattintson az alábbi gombra, majd kövesse az oldalon megjelenő útmutatást.

Megrendelem

Kérdése van?

Szívesen válaszolunk minden kérdésére. Keressen minket bátran!

Válassza az önnek kényelmes csatornát.

Prémium email

Vegye igénybe prémium email szolgáltatásunkat.

  • Nagy tárhely (250MB - 150GB)
  • Reklámmentes, gyors és egyszerű
  • Saját domain is használható
  • Vírus- és spamszűrés
  • Integrált naptár
  • Multiplatform (pc, tablet, telefon)
Előfizetek rá!