Email

Legfontosabb jellemzője, hogy minden esetben gyors és biztonságos. 250MB tárhelytől egészen 150 GB-ig. A világ egyik vezető email szolgáltatójától, mely 15 éves tapasztalattal rendelkezik. Az első osztályú vírus és spam szűrés segítségével postafiókja mindig tisztán marad. Emailjeihez bárhol hozzáférhet egy böngésző segítségével, munka közben, otthon vagy ha éppen úton van. Nem kell mobilalkalmazást letöltenie, telepíteni, elég ha megnyitja kedvenc böngészőjében. A maximálisan letisztult felület elsajátítása pillanatok alatt megy. Hatékony keresőjével rendkívül gyorsan megtalálja emailjeit. Postafiókjához saját meglévő domain nevét is felhasználhatja.

Naptár

Email címe mellé naptárakat is létrehozhat, mellyel intuitív felületen fogd és vidd technikával rendezheti teendőit. Egyszerűen tudja menedzselni megosztott naptárait vagy meghívni további személyeket naptárjához. Bármely felvitt eseményét megoszthatja, illetve precízen kezelheti eseményei jogosultságát, amit privátnak állítnak be, az privát is marad.

Spamszűrés

Spamszűrés szolgáltatásunk külön is megrendelhető. Ebben az esetben nem kell domain nevét átregisztrálni, az maradhat jelenlegi szolgáltatójánál. A beérkező levelek tartalom és viselkedési ellenőrzésen mennek keresztül, így a közel 100%-os hatékonyságú szűrés végleges megoldást nyújt a kéretlen üzenetek kivédésére. Emailjeit több napig tároljuk, így ha a fogadó szerver meg is hibásodna, akkor is megkapja emailjeit. Beállítása kifejezetten egyszerű, hiszen mégcsak a levelezőprogramját sem kell átkonfigurálnia.


Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, úgy kattintson az alábbi gombra, majd kövesse az oldalon megjelenő útmutatást.

Megrendelem

Kérdése van?

Szívesen válaszolunk minden kérdésére. Keressen minket bátran!

Válassza az önnek kényelmes csatornát.

SMTP

Tegye próbára SMTP szervereinket:

  • Hírlevélszoftverhez
  • Webalkalmazásokhoz
  • Stabil infrastruktúra
  • Korlátlan email küldés
  • Opcionálisan dedikált IP
  • Egyszerű API
Próbára teszem!