Sablon design

Felkészült kollégáink megtervezik az email sablont, melyhez figyelembe veszik a legfrissebb nemzetközi és magyar design trendeket. Különös figyelmet fordítunk a felhasználói élményre. Hírlevélének olvasói egy átlátható, letisztult és a célcsoport ízlésének megfelelő látvánnyal fognak találkozni. Az elkészült látványtervet az elkészülte után megmutatjuk önnek, majd ha szükséges, akkor az apróbb korrekciókat elvégezve nekilátunk az email sablon elkészítésének.

Email sablon készítés

Az e-mail sablon elkészítésénél a legaktuálisabb technológiákat használjuk fel, figyelembe véve a jelenlegi levelezőprogramok speciális tulajdonságait is. A sablon elkészülte után egy teszt emailt küldünk önnek a sablonnal, így közvetlenül a levelezőprogramjából is ellenőrizheti, hogy a kampány levelei miként fognak megjelenni ügyfeleinél. Ha ön rendelkezik már hírlevél látványtervvel, akkor ezen ponttól is indulhat a közös együttműködésünk.

Szövegírás

Tudjuk, hogy a legmegnyerőbb kinézetű hírlevél sem ér el sikert, ha nincs megfelelő tartalom. Ezért vállaljuk, hogy megírjuk emailjei szövegét is. Ehhez nem kell mást tennie, mint az aktuális hírlevél kivonatos tartalmát (legyen az akár akciókat tartalmazó vagy bármilyen promóciós levél) átküldi nekünk. Gyakorlott szövegírónk oly módon fogalmazza meg a szöveget, hogy az kellőképp legyen felhívó és ösztönözze cselekvésre a kiválasztott célcsoportot. Amennyiben ön rendelkezik már egy megírt szöveggel, úgy ez a pont önnek természetesen opcionális.

Email tesztelés

Miután idáig eljutottunk leteszteljük a kiküldés előtt álló emailt a gyakoribb levelezőprogramokban, hogy mindenhol megfelelően jelenik-e meg. Külön kérésre lehetőség van komplex tesztelésre is, melynek keretében több mint 10 gyakori levelezőkliensben ellenőrizzük le, hogy emailje megfelel-e az elvárásoknak.

Email küldés

Ha az összes fenti ponton túl vagyunk, akkor kerül sor az e-mailek tényleges küldésére. Ez az StarMail hírlevélszoftverrel történik. Egy ön által választott időpontban és az ön által adott címlistára kerül kiküldésre az összeállított levél. A levélküldés után 72 órával elküldjük önnek a statisztikákat, mely által mérni lehet hírlevele teljesítményét. Amennyiben elégedett szolgáltatásainkkal úgy nem ér véget itt az együttműködésünk, hisz alacsonyabb havidíjért komplex kampányokat is megtervezünk és lebonyolítunk.

Címlista ellenőrzés

Kilóg a sorból ám tematikailag mégis idetartozik, hogy vállaljuk email címlisták ellenőrzését és szűrését. Az átadott címlistából nem csak a formailag helytelen email címeket szűrjük ki, hanem a nem létező email címek nagyrészét is ki tudjuk szelektálni, ezáltal nem rontja az ön szerverének jó hírét a hírlevélküldési tevékenysége.


Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, úgy kattintson az alábbi gombra, majd kövesse az oldalon megjelenő útmutatást.

Megrendelem

Kérdése van?

Szívesen válaszolunk minden kérdésére. Keressen minket bátran!

Válassza az önnek kényelmes csatornát.

Hírlevélszoftver

Próbálja ki hírlevélszoftverünket ingyenesen, kérjen próbaverziót.

 • Kitűnő technológiai háttér
 • Elsőrangú infrastruktúra
 • Verhetetlen árak
 • Stabil működés
 • Érthető statisztikák
 • Segítőkész ügyfélszolgálat
Kipróbálom!

SMTP

Tegye próbára SMTP szervereinket:

 • Hírlevélszoftverhez
 • Webalkalmazásokhoz
 • Stabil infrastruktúra
 • Korlátlan email küldés
 • Opcionálisan dedikált IP
 • Egyszerű API
Próbára teszem!