Listák és feliratkozók

A StarMail segítségével egyszerűen tudja menedzselni a listáit és feliratkozóit. Lehetősége van az olvasók tömeges importálására és törlésére is. Adhat meg opcionálisan egyedi mezőket, mellyel olyan adatokat is bekérhet, amilyet csak szeretne. Tud egyszeres vagy dupla feliratkozást is beállítani, utóbbi azt jelenti, hogy a feliratkozás csak akkor jön létre, ha utolsó lépésben a felhasználó rákattint egy, az ő e-mail címére elküldött e-mailben található ún. aktiváló linkre. Megadhat egyedi fel- és leiratkozást visszaigazoló oldalt. Használhat feliratkozási űrlapot vagy API-t a felhasználók hozzáadásához.

Kampányok

Hírlevelei tartalmát egy intuitív felületen könnyen és gyorsan tudja összeállítani. A levelet pár mozdulattal tudja formázni, abban kiemeléseket, képeket, táblázatokat, listákat elhelyezni. Az online változat, a leiratkozási link, a név és email cím, illetve az egyedi mezők beillesztése is mindössze pár pillanat. Az könnyű kezelhetőség révén rövid idő alatt is beállíthatja kampányát. A hírlevelek egyszerűen duplikálhatóak, így egy-egy üzenetből még gyorsabban létrehozhat egy újat. Küldés előtt adott email címre teszt üzenetet küldhet, hogy megbizonyosodjon róla, hogy levelezőprogramjában is megfelelően jelenik-e meg az elkészült levél.

Levélküldés az Amazonnal

Szoftverünkkel az Amazon levélküldési megoldását használjuk mind az ügyfeleink kampányai esetén, mind pedig abban az esetben, ha mi tervezzük meg ügyfelünk hírlevél marketing tevékenységét. Ez lehetővé teszi, hogy - a többszálas levélküldést kihasználva - levelei a leggyorsabban a célba érjenek és legkisebb arányban minősítsék spamnek a levelet fogadó szerverek. Az emailek kézbesítése után email címére értesítést kap, majd azonnal nyomon követheti az eredményességet a riportok segítségével.

Statisztikák és riportok

Tudjuk, hogy csak úgy lehet sikeres marketinget folytatni, ha az eredményeket folyamatosan elemezzük, ezért a mérhetőség fontos szempont. Ehhez könnyen áttekinthető kimutatásokat készít szoftverünk, mely elősegíti a marketing büdzsé legoptimálisabb kihasználását. Az ábrák segítségével egy pillantás alatt láthatjuk a megnyitott levelek számát, a kattintásokat és a visszapattanó levelek számát. A feliratkozók újracélzását teszi lehetővé, hogy statisztikák alapján exportálhatjuk az olvasók adott szegmensét.

Automatizmusok

Rendszerünk automatikusan és valós időben kezeli és jeleníti meg a visszapattanó leveleket, illetve a leiratkozókat is. Nincs szükség a listák kézzel történő karbantartására. Autoresponderek segítségével lehetőség van automatikus levélküldésre akár előre beidőzített időpontban vagy akár valamilyen eseményhez kapcsolódóan.

Árak

Sávos díjszabásunk (bruttó árak)

Volumen (db) Ár (levél)
0 - 25.000 1 Ft
25.000 - 50.000 0.9 Ft
50.000 - 100.000 0.8 Ft
100.000 - 200.000 0.7 Ft
200.000 - 300.000 0.6 Ft
300.000 - 500.000 0.5 Ft
500.000 - 750.000 0.4 Ft
750.000 - 1.000.000 0.3 Ft
1.000.000 - 5.000.000 0.2 Ft
>5.000.000 0.1 Ft

Megrendelés

Amennyiben szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, úgy kattintson az alábbi gombra, majd kövesse az oldalon megjelenő útmutatást.

Megrendelem

Eredmény

2458

ezer elküldött levél

Kérdése van?

Szívesen válaszolunk minden kérdésére. Keressen minket bátran!

Válassza az önnek kényelmes csatornát.

Hírlevélküldés

Nincs ideje profi módon felépíteni és kivitelezni hírlevél marketingjét? Mi segítünk lépésről lépésre:

 • Sablon design
 • Email sablon készítés
 • Szövegírás
 • Email tesztelés
 • Email küldés
 • Címlista ellenőrzés
Ajánlatot kérek!

SMTP

Tegye próbára SMTP szervereinket:

 • Hírlevélszoftverhez
 • Webalkalmazásokhoz
 • Stabil infrastruktúra
 • Korlátlan email küldés
 • Opcionálisan dedikált IP
 • Egyszerű API
Próbára teszem!